2023. április 7., péntek

Alexa Riley - Mindent bele

dátum: április 07, 2023

Én leszek most a gonosz mostoha.

Nem tetszett – csak egy kicsit.
Több okból.
1. Az első fejezettel lelőtte az egész könyvet. Mindent – túlzás nélkül – kitaláltam az első fejezet befejezése után: Hogy mi lesz a bökkenő a történetben, hogy ki kinek a kije, és ki kitől mit akar, egyszerűen mindent, és ez nagyon nem tetszett. Szívem szerint egy csillagot adnék rá – emiatt. Ezt a fejezetet a könyv közepébe kellett volna beilleszteni, nem pedig az elejére. Annyira lehangoló!
2. Nehezen sorolom csak a romantikus kategóriába: Inkább Fantasy. A legtöbb szerelmi történet csak kicsit rugaszkodik el a valóságtól, de ez a könyv egyáltalán nem járt a földön.
3. Ha egy ilyen férfi környékezne meg, és így viselkedne velem, én hamar Alaszkába vagy Ausztráliába költöztem volna. Nem szerelmes volt hanem megszállot.. és… miért? Mert látott egy szép 17 éves lányt. Elnézést azoktól, akiknek ez bejön, nekem nagy negatív.
4. Mallory egy döntésképtelen, elnyomott nő. Semmibe sincs beleszólása. Tisztára Árnyalat trilógia, csak a BDMS és hasonló dolgok nélkül. Még jobban elnyomják mint Ana-t, pedig az már igazán nagy szó. Azt nem döntheti el, hogy mit egyen. És ő ezt hagyja! ???
Továbbá a fogalmazás mód. Jó isten. Olyan sokszor szerepel benne a csatakos szó… rengeteg erotikusabb szinonímája van, így egy kocsmai beszédnek hatott….
Azonban.. a könyv nem feltétlen rossz. Aki vágyik egy igazi elrugaszkodott csöpögős lovestoryra annak remek olvasmány. A történet maga jó volt, remekül felépített. Hiszek a szerelem első látásban, de nem ilyen szinten.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Bookwarts Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos